Google play card kopen? Dit kan je er mee!

  • Categorie: Internet
  • 29 juli 2022
  • Geschreven door: René Dekker

Wanneer je veel spelletjes speelt via de Google play app dan is deze kaart zeker een aanwinst. Het is heel eenvoudig om een Google Play card aan te schaffen en in te wisselen voor Google play tegoed. Je kunt veel apps en games met de play card kopen.

Wat kan je allemaal met de google play card doen?

Wanneer je een Google Play card hebt kan je daar een aantal dingen mee doen. Niet iedereen weet wat je daar allemaal mee kan doen. Dit zijn een aantal mogelijkheden:

De Google Play Card voor abonnementen gebruiken
Je kunt de Google Play Card ook gebruiken voor een Youtube premium abonnement te betalen. Veel mensen weten dit niet maar het is zeker mogelijk.

Je kunt het bedrag van de Google play card ook aan je Google Play account toevoegen. Dit kun je dan voor van alles en nog wat gebruiken. Bij het kopen kan je eenvoudig zelf je budget kiezen. De populairste variant is de Google Play Card 25, waarbij je een tegoed van 25 euro krijgt. Dat is vaak genoeg om er weer een tijdje tegenaan te kunnen.

Het is ook te gebruiken voor abonnementen die de betalingen via Google play accepteren. Zo zijn er verschillende apps waar je die voor kan gebruiken maar ook je Google-account kan je upgraden. Er zijn dus vele mogelijkheden die je er mee kan doen.

Films kopen of huren met de Google play card
Wanneer je graag films kijkt in de Google play kun je deze ook met de Google play card kopen of huren. Er is een groot aantal films waar je uit kan kiezen in de Google play film store.

Ebooks kopen met de Google play card
Je kunt ontzettend veel ebooks kopen in de Google play store. Zo kan je uren leesplezier hebben. De ebooks die je koopt via de Google play store kun je ook lezen op smartphone, tablet of computer. Ook op enkele ereaders zijn de boeken te lezen.

In-app aankopen betalen met de Google play card
Wanneer je niet in het bezit bent van een creditcard kan je heel erg goed met de Google play card bijvoorbeeld robux kopen voor roblox. Zo is er voor meerdere games coins te kopen met de Google play card.

Premium apps met de Google play card kopen
In de Google play store zijn veel games waar je voor moet betalen. Deze apps kunnen aangekocht worden met de Google play card. Zo kan je een abonnement uitproberen zonder je creditcard te gebruiken. Je kunt te allen tijde de Google play account aanvullen met een nieuwe Google play card.